Sunday, December 18, 2011

Spend Time :)

Hi, Assalamualaikum..

Hoho lame dah tak update blog nihh. rindu dah.. bukan ape malas je nak bebel panjang panjang kat sini. i'm really sorry as i know it has been such a long time since i last updated my blog. i may not upload any pictures on this post as the post is generally light.

Anyways, a lot has been going lately. i just dont know how to list what are all of them, but i can tell you it involves loads of personal statement, friendship, emotions, work and yada yada.

On 14 December 2011, i'm has been date with who? of course laa my beloved person.. hee :D wake up early then pergi kelas amali lesen motor, huh many of such things i throught it there.. oh my God..


Balik dari kelas tu around 12 o'clock, yeayhh Apis amek aku sebab kitorang dah janji nak keluar. pagi tu dia dah pegi beli tiket wayang.. and you know what? kitorang tengok filem 'OMBAK RINDU' ya Allah sweet gila seyh cerita tu ;)

Mula mula dia bawak aku pegi lunch, makan same same ewahh.. hee :D pastu sampai laa Jusco.. "hah, Jusco je?" alaa babe, chill ar. ok pe Jusco, abes tu nak pegi jauh jauh? asalkan dapat dating sudah.. then kitorang jalan jalan sampai laa time wayang start. dalam wayang tu memang sejuk gila, kitorang pon berselubung dengan jaket masing masing..

Tengok laa movie tu dengan khusyuk nye sebab nak menghayati betul betul, cehh.. yang mamat sebelah aku nihh Apis laa kan, jealous sebab awek dia dalam movie tu peluk dengan jantan laen ahaa.. Maya dengan Aaron. huihui..

Lepas movie tu, kitorang pon round round. Apis nak shopping beli barang dia sebab dah nak balik Perlis. ok air mata please jangan jatuh :'( ahaa :P warghh dia dah nak tinggalkan aku jauh.. takpe asalkan hati tetap bersatu. atototo, ok aku miang terlebih. #celop muke dalam baldi. lepas tu lepas tu lepas tu kan. kitorang balik arh. jalan jap jumpe orang tu jumpe orang nihh.. ok saya hanye ikot je, hew hew.. :D

Nak speaking lagi bole? ahaa.. gedik saje nak cakap omputih malam malam nihh, dah selalu cakap omcoklat nak cakap omputih laa pulak.. kahkahkah.. ok laa, i shall end my post here, see my older post. since 29 November i last updated my blog. if my lazy disease was gone, i'm sure i will be updating my blog more often than before. so till here. take care readers. and thanks to all those who read this post. it's very much appreciated. Assalamualaikum :)
Awak dah habis bace? Like laa, tak pon kasi cium laa kite sikit, hee. :) Ehh awak jap jangan laa close dulu, tinggalkan laa reaction awak kat bawah ni tau. Sayang awak sangat sangat! Terima kasih ^^

2 comments:

Nafarah Zainullah said...

alorhh sedih kite ;( <3

Nurul Farhana said...

hikhik.. tak mo laa sedih, nanti kite pon sedih.. T_T

Post a Comment