Wednesday, November 16, 2011

12 September 2011 ♥


Assalamualaikum, hello awakk :)

Awwcakk. o_o fuhh.. sekian lame tidak mengupdate belog ini. rindu dah same baby kite ni. whee ^^
adakah anda sihat sihat belaka? dah makan? minum? mandi? gosok gigi? ahaa.. banyak betol pertanyaan kan awakk kan. al-maklum laa dah lame tak tanye. bhaha.. ok dah stop merepek meraban -.-'

Errr.. haa.. haa....riii tu kan kan kan, kite dapat spend time ngan beloved person kite. best seyh dapat lepaskan rindu kat dia.. awak muahh siket :* thanks again for that day ok. i'm very happy because i always beside you for the whole day, wewitt ^^

Tapi macam macam dugaan menimpa kite punye date, mule mule plan nak buat photoshoot then hujan pulak. hmm memang takde rezeki kan sayang. kite mandi hujan same same, awak selimut kan kite, ewahh sweetnye. :) bile kite dah cari port kene halau pulakk ngan orang kat sane tu, macam haremm -.-'

Then kite pon pegi plan seterusnya, menuju ke Daiman Bowl. ahaa.. mase dalam kete tu, awak tengah drive pastu lentok kan kite kat awak. awak pon drive dengan satu tangan. aww aww, best.. pastu jam pulakk tu, bhaha XD #miang aku kan.......... tapi itu sangat berbahaye ok sayang!! :D

Sampai kat bowling, saya cari toilet dulu sebab memang dah tak tahan dengan suhu yg entah bape je degree nye. ahaa.. sejuk sangat woah, menggigil kott -.- asik hujan je. #rahmat tu farhana.. pastu cari port sementare tunggu turn untuk link. wewitt kite ade amek gambar ngan dia. ni haa gambar nye :)

atototo, omeynye awakk.
ignore muke kite yg macam bluwekk tu -.-
Tengok laa gambar kawan kawan kite. malas pulakk nak cite panjang lebar. bhehe :D

ewahh awakk, senyum meleret.. geng kite.
buat muke pulakk korang berdua ni, sweet gitu :P
Muncitt saye :)
Ok, tu je gambarnye.. nak tengok yang laen laen bukak kat facebook search SYAHMIE APIZ then ade kat album dia, ahaa..  haa macam macam ade, hee.. :)

Sayang, awak terer kan maen bowling, untung kite hari tu dapat makan free. ahaa.. Azma belanje. tu laa Azma sape suruh challenge ngan muncitt kite, kan dah kene. hee.. terbaikk laa korang. fuhh kenyang time tu, sampai tak habis makan, muncitt kite yang habis kan. ahaa..

Ok, paling best time balik kan awakk.. amboi sweet je awakk ni, hee.. ewahh awakk suke maen hidung kite kan, pandai bergurau pulakk tu :) ok, tu je laa kott.. takde idea nak cakap ape lagi. thanks apis sebab happykan kite, awakk buat kite selesa bile bersama awakk. lepas semua rindu kite. kite cair tengok senyum meleret awakk tu :P and lagi satu awakk bagi teddy bear yang sangat comel macam awakk.. kite sayang teddy tu, setiap malam kite peluk dia. thanks k for the give. sayang awakk sangat sangat. FULLSTOP.

Mushi Mushi saye :)

Awak dah habis bace? Like laa, tak pon kasi cium laa kite sikit, hee. :) Ehh awak jap jangan laa close dulu, tinggalkan laa reaction awak kat bawah ni tau. Sayang awak sangat sangat! Terima kasih ^^

3 comments:

Nafaa story said...

sweet <3

Nurul Farhana said...

ahaa.. thanks, malunye ^^

Nafarah Zainullah said...

welcome . tapy kite suke sangad tgok orang bahagia lagy-2 ngan pasangan masing-2 :)

Post a Comment