Friday, November 18, 2011

Syahmie Hafiz :(

  

Assalamualaikum..

Awakk kite nak teruskan jelaa ok cite pasal orang kat atas ni. name dia Syahmie Hafiz, kawan lelaki yang paling baik dalam member group kite. dia memang baik. babe, nape kau post macam tu kat blog kau. tersentap gile bile aku bace tu sume. nape ni?? aku ngan memey sedih gile kau post macam tu. risau memang tak payah cakap laa an, bertimbun timbun kitorang punye risau..
Babe, perasaan tak sedap hati bile nak mulakan perjalanan tu memang normal. tapi kau kene fikir positif jangan laa fikir yang bukan bukan. tu sume mainan perasaan kau. kau kene banyak berdoa supaya perjalanan kau pegi balik selamat. aku sebagai member kau akan doakan kau, ye memang sini ke kelantan tu bukan nye dekat. tapi kau kene kuatkan diri ok, dengan keadaan kau yang tak sihat tu. 

Mi, kau kene ingat kau still ade membe membe kau yang boleh mendoakan keselamatan kau. lagi lagi kau membe terbaik kitorang. serious aku suke berkawan ngan kau even aku penah kecik hati ngan kau an, tapi tu normal dalam perhubungan persahabatan. bergurau, bertepuk tampar, merajuk, gaduh.. alaa.. tu sume mainan je.. kau pon tau kan mak aku suke aku berkawan ngan kau, sebab mak aku cakap kau laa kawan lelaki aku yang baik, hormat mak aku..

Tapi bile kau post macam tu kau buat aku nak nangis seyh.. kat kepale otak aku asik fikir je kenape kau bole post sampai macam tu sekali. aku harap kau takde pape dalam perjalanan kau tu.. aku sebagai membe kau akan sentiasa doakan kau selamat selalu. ok babe. chill aw. :)

Aku suke berkawan ngan kau sebab:
   --> kau baik sangat kat aku, tak penah marah aku.
   --> kau selalu tolong aku, thanks kawan.
   --> kau memang perfect ar dalam banyak banyak kawan laki aku. aku suke sangat berkawan ngan kau. tak tau laa aku nak cakap macam mane lagi.

Look this..



I Love My Friends A Lot :)

Awak dah habis bace? Like laa, tak pon kasi cium laa kite sikit, hee. :) Ehh awak jap jangan laa close dulu, tinggalkan laa reaction awak kat bawah ni tau. Sayang awak sangat sangat! Terima kasih ^^

2 comments:

Nafaa story said...

yeahh saya pon sedihh bacee

Nurul Farhana said...

hmm kan.. tak tau laa nape ngn dia.. :(

Post a Comment